Cognex Dataman 370 Serisi


DataMan 370 serisi sabit montajlı barkod okuyucular, zorlu doğrudan parça tanımlama ve etiket tabanlı kod uygulamaları için kullanılırlar. Kendi sınıfındaki okuyuculara göre iki kat daha fazla bilgi işlem gücüne sahip olan DataMan 370, 1D ve 2D kodlar için hızlı ve üstün okuma hızı performansı sağlamak için en son kod çözme algoritmalarıyla optimize edilmiştir. DataMan 370'in çok çekirdekli işlemcisi, bu algoritmaları ve süreçleri eş zamanlı olarak çalıştırmasını sağlayarak diğer yüksek performanslı okuyuculara göre iki katı performans ve güç sağlar. Bu sayede, uygulamaların birden fazla kod ve sembole sahip olduğu durumlarda bile yüksek hızda kod çözebilme imkanı ile daha yüksek verimliliği arttırır. DataMan 370 barkod okuyucu serisinin  tanıtım videosunu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz:

DataMan 370,  "High Dynamic Range" (HDR) görüntüleme teknolojisini kullanarak 16 kat daha ayrıntılı görüntüler elde edebilir. Görüntü kalitesini ve kontrastı iyileştirir, bu da daha fazla alan derinliği ve düşük kontrastlı kodların daha iyi işlenmesini sağlayara verimliliği arttırır. Ayrıca DataMan Kurulum aracı yazılımı; Cognex barkod okuyucularının kurulumunu ve çalışmasını kolaylaştırır, kullanıcı incelemesi için görüntüleri gerçek zamanlı olarak yakalar ve geçmiş okuma sonuçlarının tutulduğu verilerin takip etme avantajı sağlar. Akıllı otomatik ayar ve uygulama asistanları, kullanıcıyı karmaşık parametreleri kolaylıkla ve hızlı bir şekilde optimize etmesi için yönlendirir. Kurulum aracı ayrıca süreç kontrol ölçümleri ve performans geri bildirimi sağlar. 

Ürün hakkında detaylı teknik bilgi edinmek ve mühendislik hizmetleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçbilirsiniz.